ZUS Nieuwsbrief >
én leuke acties
Bankzitters_Dan_Karaty

Bankzitters – Dan Karaty

Danser, choreograaf, televisiepersoonlijkheid en acteur Dan Karaty (1976) woont met zijn vrouw Natasha en kinderen Quinn en Daniel in New York, maar verblijft elk jaar een paar maanden in hotel The Grand in Amsterdam. ZUS interviewde hem vanaf de bank.

 

Voel je je thuis in dit appartement in The Grand?

”Zeker, de mensen hier zorgen ontzettend goed voor me. Ik ken ze inmiddels bijna allemaal. Meestal geven ze me dezelfde kamer en ze doen elke dag wel iets cools voor me. Moet je zien wat een mooi toetje er net werd gebracht: eentje met muzieknoten erop. Voor zover dat mogelijk is in een hotel, voelt het hier als thuis.”

 

Neem je huiselijke dingen mee als je hier verblijft?

”Als ik een langere periode blijf, neem ik foto’s van mijn gezin mee.”

 

Wat voor bank heb je thuis in New York?

”We hebben een hele grote bank die uit losse delen bestaat, dat is waar we relaxen en televisie kijken. Mijn vrouw en ik waren er meteen verliefd op toen we hem vier jaar geleden kochten, maar inmiddels is hij compleet vernield door de kinderen. Zij zijn de baas van de bank, dus meestal zitten er melkvlekken op en ligt hij vol met speelgoed en andere troep. De enige reden dat we nog geen nieuwe hebben gekocht, is dat ze die ongetwijfeld ook meteen vernielen. We wachten maar gewoon tot ze wat ouder zijn.”

 

Lees verder via Blendle.