ZUS Nieuwsbrief >
én leuke acties

Adverteren in ZUS

ZUS is ’s werelds eerst glopinie, een glossy opinieblad vol politiek en samenleving, kunst en cultuur en wetenschap. Scherpzinnig en met humor. Boordevol interviews, reportages, portretten en achtergronden over alles wat vrouwen raakt, intrigeert, verrast en aan het lachen maakt.

ZUS verschijnt zes keer per jaar en biedt allerlei mogelijkheden voor adverteerders om producten of diensten onder de aandacht van de lezers te brengen. Advertenties worden geïntegreerd tussen gerelateerde artikelen.

ZUS biedt de mogelijkheid om te adverteren in het magazine, op de website en in de nieuwsbrief – het is ook mogelijk om te combineren met advertenties in de verschillende uitgaves van HP/De Tijd. Er kan ook gekozen worden voor een geïntegreerde aanpak, dit is aan te raden vanwege het lagere tarief dat we u dan kunnen bieden. Deze optie betekent dat we uw product of dienst naar uw wensen binnen de verschillende media van ZUS (en HP/De Tijd) onder de aandacht kunnen brengen. Uiteraard geven wij u hier graag advies in en denken wij met u mee.

Adverteerders kunnen contact zoeken met:

Audax Publishing
Telefoonnummer: 020-5979641
E-mail: sales@publishing-audax.nl